Zonnebloemetje - kinderkamerkunst en decoratie

Voorwaarden

Let op: er kan kleurverschil zijn tussen het product op de foto en het product in je hand. Dit komt door de digitale foto, het beeldscherm en de lichtval. Ook gereproduceerde producten kunnen afwijken van het origineel omdat het natuurlijk handwerk is.

Prijzen
Alle prijzen zijn inclusief 19% btw. en exclusief verzendkosten.

Levering en betaling
Binnen 24 uur na de bestelling ontvangt u een bevestiging e-mail met betalingsgegevens. Na ontvangst van de betaling word uw bestelling binnen drie dagen naar u verstuurd. Uitverkochte artikelen of artikelen in opdracht worden binnen 10 dagen nageleverd. Als uw pakje op de post gedaan is krijgt u een e-mail bevestiging.
Zonnebloemetje is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door TNT post.
U kunt kiezen voor verzekerd verzenden, geef dit aan bij opmerking.

Reservering en annulering
De bestelde artikelen blijven 7 dagen gereserveerd staan. Als wij binnen deze termijn geen reactie en betaling hebben ontvangen geven wij het artikel weer vrij. U kunt uw bestelling altijd annuleren, wilt u dan zo vriendelijk zijn en zo snel mogelijk een e-mail naar ons te sturen.

Retourneren
Bent u niet tevreden met uw bestelling, dan kunt u de artikelen binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling op eigen kosten retourneren. U ontvangt dan het aankoop bedrag na ontvangst terug op je rekening. Het product moet ongebruikt en goed verpakt zijn bij retour zending. Voor dat U iets retour zend neem altijd eerst contact met ons op.
Zomaar retour gestuurde artikelen kunnen wij niet accepteren!
De producten die in opbracht gemaakt zijn kunnen helaas niet retour genomen worden.

Privacy
Al uw gegevens worden uitsluitend door ons gebruikt en niet vergeven aan derden.